Rejseliv / Estland / Sidste dag i den lille by

Sidste dag i den lille by

D. 13/4-2008
 
Så blev det den sidste dag i Tallinn, vi skal have en enkelt behandling i dag kl. 9.00 og så skal der tjekkes ud inden kl. 12.00. Massagen er en almindelig kropsmassage i en hel time!! Lækkert. Vi tager en kort svømmertur bagefter og pakker vores tasker og er klar til afgang. Nu skal vi bare have tiden til at gå indtil kl. 16.00 hvor vi skal være ude i lufthavnen. Vi havde egentlig snakket om at tage i Zoo, men det regner, så det gider vi ikke rigtig alligevel, så ville vi tage med Tallinn Tour Bus, men der gik en time inden den kom, så vi beslutter os for at tage den almindelige bus også kaldet 2'eren og så bare kører indtil vi finder et sted hvor vi kan være. Så vi kører ud forbi lufthavnen og tilbage igen og står af ved et center a la Kolding Storcenter, og der får vi så tiden til at gå et par timer med at gå rundt to gange på hver etage (der var kun 2 etager) og finder noget frokost, slapper af og sidder stille (en ting som Lonnie ikke er så god til :oP).
Men tiden gik da og vi kunne gå ud til lufthavnen fra centeret, så det gjorde vi. Vi kunne tjekke ind med det samme og stille os i en kæmpe lang kø for at komme igennem sikkerhedsfolkene, men det gik okay hurtig. De har lige renoveret deres lufthavn, så der var ikke så meget at lave, så vi tog en masse sæder og læste og hørte musik og handlede i deres ultramini tax-free shop og fandt ud af 10 min før vi skulle boarde at vi sad ved den forkerte gate. Den havde de lige valgt at skifte uden at fortælle til os. Men vi kom med flyet som var 25 min forsinket (ikke på grund af os, men på grund af nogle dokumenter der skulle være i orden før flyet måtte lette).
Endelig i DK igen kl. 19.00 og smarte som vi var havde vi først bestilt tog til kl. 21.30, så vi skulle lige høre DSB om vi kunne få det rykket til et tidligere tog og vupti så havde vi lige pludselig kun 10 min. til at finde det tog vi skulle med, men igen, vi nåede det. Men jeg påtager mig ALT skyld for at Lonnie ikke fik aftensmad UNDSKYLD Lonnie :O) Jeg giver en portion mad en dag.
 
Efter en laaang rejsedag igen er vi hjemme i vores senge ved 23 tiden og sover næsten før hovede rammer puden - godt der venter en fridag forude.
 
Det var alt for denne gang. Tak fordi I gad læse om vores tur.
 
 
Line Bahr | - Danmark