Rejseliv / Málaga - Fuengirola / Nerja, Fuengirola Zoo og rundtur

Nerja, Fuengirola Zoo og rundtur

Tirsdag d. 3/3-2009
Rocky vækker os ved 8-tiden, og Maria tøffer ud med ham, men jeg prøver at stå op og gre mig klar. Vi laver Scrambled eggs på toast til morgenmad. I dag skal vi til Nerja, som ligger en times kørsel væk og se Cueva de Nerja, en kæmpe stor drypstenshule. Det er meget fascinerende at se hvordan der er blevet forskellige "skulpturer" og høre at der stadig sker noget - dryp dryp dryp...
På hjemturen kører vi et smut i IKEA og handler lidt til stuen, ellers bare hjem og have rester til frokost. Mums - det smager lige så godt på anden dagen. Om eftermiddagen er det blevet rigtig godt vejr og vi beslutter os for at tage i Zoo, vi går derned, en tur på en lille halv time. Vi ser rigtig mange forskellige og anderledes dyr inde i Zoo, bl.a et hamster lignede dyr med tynde ben og en krydsning af et pindsvin og et stinkdyr. Vi når lige at komme med til et dyreshow, hvor dyrene er trænet til at lave en lille scene. De er meget målrettet og dygtige. Af de mere almindelige dyr ser vi gorillaer, aber med ondt i maven og begyndene sindsyge, en stresset tiger og en fotogen leopard. På hjemturen går vi ind og handler til aftensmad; Fijatas m. kylling.
 
Onsdag d. 4/3-2009
I dag skal vi på marked kl. 10 i La Cala, vi kommer lige mens de er ved at åbne, så vi går lidt rundt og kigger og køber lidt tørklæder, frugt og grønt og lidt andet forskelligt. Derefter går turen til Torremolinos og Benalmadena, hvor vi kører lidt rundt på sightseen. Vi vil gerne op i en svævebane i Benalmadena, men den er desværre lukket pga. vinden. Så vi tager på restaurant Myamar og får Tapas til frokost. Derefter gik turen hjem og hygge oprydning i Marias tøjskab - hun har meget tøj!! Puha.. Og så lidt rengøring bagefter.. Om aftenen skulle Maria til aerobic og jeg var med som tilskuer, og så hjem og lave aftensmad; Mørbrad med kartofler og salat. Aftenen blev afsluttet med en film og afslapning på sofaen.
Line Bahr | - Danmark