Rejseliv / USA studietur roadtrip / Hverdagen begynder med virksomhedsbesøg

Hverdagen begynder med virksomhedsbesøg

Mandag d. 11/10-2010

Vi står op kl. 7 og gør os klar og går ned og får morgenmad kl. 8. Vi skal mødes med de andre fra skolen ude foran Hostellet kl. 9.15, hvor vi går mod det første virksomhedsbesøg hos Beyond Pix. Vi får en rundvisning og de fortæller om deres virksomhed – vi er der i ca. 1 ½ time. Derefter tager vi selv videre, vi går hen på Pier 39, som ligger lige i nærheden, vi skal se på de berømte søløver – der er vildt mange og de ligger ovenpå hinanden og aser og maser for at komme til – det er lidt sjovt at se på. Vi går videre hen og kigger souvenirs butikker og køber et par nye solbriller (de andre gik på mystisk vis i stykker). Vi bliver ”lokket” til at købe en Sightseen Tour billet, som blandt andet kører ud til Golden Gate Broen – vi ser den kun fra bussen den dag. Vi kører tilbage til Hostellet og sidder og hygger på værelset.

Tirsdag d. 12/10-2010

Vi står op kl. 7.22, går i bad og gør os klar, får morgenmad. Vi smutter ned i det lokale shopping center Westfield, inden vi skal mødes med de andre fra klassen og på virksomhedsbesøg nummer to hos Method, de fortæller om dem selv og giver pizza til frokost, mums. Vi er også der ca. 1 ½ time – bagefter smutter vi hjem på Hostellet med de ting, vi har købt og derefter tager vi Sightseen bussen ud til Golden Gate broen igen, denne gang for at gå på den og få nogle flere billeder. Tilbage på hostellet og slappe af, op på Subway og spise aftensmad og tilbage og stene på Hostellet igen, vi går i seng kl. 23.30.

Onsdag d. 13/10-2010

Op, i bad, spise morgenmad kl. 8 – Derefter to virksomhedsbesøg, først på Odopod kl. 11 og derefter på Acadamy of Arts kl. 14.30. Vi spiser frokost på Mc Donalds i mellemtiden. På hjemturen slår vi et smut forbi biludlejningen, for at få styr på det til om torsdagen. Vi går tilbage til Hostellet og slapper af og gør os klar til Beach Blanket Babylon, en musical, som bare er sjov! Vi tager på en irsk pub bagefter med vores lærer og derefter på hovedet hjem i seng.

Link til musicalen: http://www.beachblanketbabylon.com/

 

Line Bahr | - Danmark