Rejseliv / USA studietur roadtrip / Klar parat start

Klar parat start

Torsdag d. 7/10-2010

Kl. 22.28 går toget mod KBH H, vi er forsinket 10 min og må vente næsten en time på det næste tog kl. 02.03 mod Kastrup. Vi ankommer til lufthavnen og finder en 7-eleven og handler lidt og finder et sted at spise vores mad. Ventetiden går med at spille kort og snakke. Tiden nærmer sig stille og rolig check in, som det viser sig at vi selv skal gøre og kunne have gjort hjemmefra og sparet tid og besvær - nå man lærer jo af sin uvidenhed og fejl :) Igennem sikkerhedstjek det går uden nogen problemer for alle undtagen Camilla fordi hun ikke har pakket sin væskepose ud af tasken og fordi hun har bolsjer med :) Vi finder gaten kl. 05.30 og slapper af inden afgang kl. 06.50.

Fredag d. 8/10-2010

Vi kommer ombord på flyet til Paris, flyvetiden er 1 time 40 min. Vi får en basse og et glas vand på turen og en lille lur er nu ved at være tiltrængt. Efter en lidt slingrende flyvetur lander vi i Paris og bliver kørt med bus til en anden terminal, hvor vi skal flyve til San Francisco. Flyet er dog 2 timer forsinket og vi vandre lidt frem og tilbage for at finde noget mad, vi ender i nogle stole og flader ud der indtil kl. 11.35, hvor der er boarding til San Francisco. Kæmpe flyvemaskine siger jeg bare - hold da op! Vi finder vores pladser og venter yderligere på at flyet skal lette. Vi får en kiks og et glas cola, spiller Mahjong, prøver at se film, høre musik - men intet virker på den dumme lille ellers så smarte skærm i sædet. Dagbogen bliver derfor opdateret og en kryds & tværs løst. Maden bliver serveret og spist, derefter er det igen tid til at hvile øjnene lidt -> der er 8 timer igen på flyet - pyha der er langt til USA land. Jeg sov fra 06.50 til 09.50 - en dejlig lille lur med lidt turbulens. Vågnede op til en dejlig is. :)

Michelle, Mette og jeg ser Sex and the City 2 på to skærme og så var der kun to timer til at vi skulle lande, men inden da får vi igen serveret et måltid mad. Nu kun en time til landing. Solen skinner over skyerne :)

Vi lander kl. 14.30 og skal have taget fingeraftryk og taget billede samt udspørges om vores formål i landet - de er grov nysgerrige. Derefter finder vi vores kufferter og en taxa - eller rettere en taxachauffør kommer hen og spørger hvor mange vi er og så skaffer han en taxa. Vi bliver kørt til hostellet for 43 dollars.

Vi tjekker ind på hostellet, fordeler senge og går ud på opdagelse og finder en "burgerbar" Honey Honey - anbefalet af Janni og Brian, derefter går vi til bl.a. Union Square, Apple Store mv., vi finder et supermarked og handler lidt snacks ind, tager tilbage til hostellet og hygger på værelset.

Endelig fremme!

 

Line Bahr | - Danmark