Rejseliv / USA studietur roadtrip / Los Angeles - Hollywood

Los Angeles - Hollywood

Mandag d. 18/10-2010

Vi sover længe efter en sen ankomst til Los Angeles og kører derefter ud og ser Hollywood skiltet og tager en masse billeder, vi finder noget morgenmad/frokost. Vi kører bilen hjem på parkeringspladsen og går en LANG tur på Walk of Fame og tager endnu flere billeder, derefter går vi hjem og slapper af og ser film resten af aftenen.

Tirsdag d. 19/10-2010

Vi kører til Universal Studios, så vi er der kl. 10 ca. Vi tager en Studio Tour, hvor man kommer "backstage" og ser forskellige bygninger og Desperate Housewifes vejen - de havde optaget tidligere på dagen, men var taget hjem da vi kom - desværre. Efter turen prøver vi en masse forskellige forlystelser bla. med The Simpsons, Jurassic Park og til sidst skulle vi se et vandshow, men det blev ironisk nok aflyst pga regn. Vi bliver der til lukketid kl 17 og kører derefter videre til Premium Outlet Center (en times kørsel), hvor vi shopper indtil kl. 21. Vi kører hjem og flader ud, og nogle tager på bar og spiller pool. 

Onsdag d. 20/10-2010

Vi kører til Venice Beach (Baywatch) og Santa Monica Beach og dypper tæerne i vandet, bliver våde af de kæmpe bølger, tager billeder og ser molen. Derefter kører vi til Beverly Hills og ser ingen ting - andet end nogle lidt flottere huse end dem vi har set i forvejen og selvfølgelig Beverly Hills skiltet. Derefter kører vi ud og shopper lidt igen igen - hjem og nogle kører videre ud for at shoppe færdig og os andre køber souvenirs og prøver at få styr på kufferten :)

Torsdag d. 21/10-2010 og Fredag d. 22/10-2010

Vi sover så længe vi nu kan og får pakket kufferterne og derefter bilen. Vi deler os op og får ordnet de allersidste ting. Kl. 12 mødes vi igen og kører ud mod lufthavnen, hvor vi skal aflevere bilen. Derefter står den bare på check-in og ventetid i lufthavnen. Den længste stækning på flyveturen går heldigvis forholdsvis hurtig, jeg ser lidt serier, film og spiller og vi får serveret mad igen. En lille lur blev det også til. Vi skal mellemlande i Paris og København inden vi lander i Billund og endelig er hjemme - kun lidt forsinket! :)

Tak for en god tur.

 

Line Bahr | - Danmark