Rejseliv / USA studietur roadtrip / Store træer og Las Vegas

Store træer og Las Vegas

Torsdag d. 14/10-2010

Vi henter vores bil, og kører med de andre fra skolen til Muir Woods, for at kigge på træer der er meget høje og lidt tykke. De andre forsætter til stranden, men vi vender snuden hjem igen, for at mødes med David Fratto, en amerikansk video producer som har undervist os. Det bliver dog lidt sent inden han kommer og vi kommer lidt sent af sted mod Las Vegas – vi kører kl. 21.12, køreturen tager ca. 12 timer inklusiv pauser. Der er tre der skiftes til at kører og vi andre prøver at sove lidt undervejs.

Fredag d. 15/10-2010

Kl. 08.52 ankommer vi til Las Vegas og vi er så heldige at vores værelse/lejlighed er klar, så vi kan tjekke ind med det samme. Vi får båret vores kufferter op på 3. sal – ingen elevator og så skal der dases. Vi bestiller pizza til hotellet, ligger os ned til poolen et par timer og daser. Derefter kører vi ud og handler lidt ind og sluttelig går vi en tur på The Strip.

Lørdag d. 16/10-2010

Op kl. 9 - morgenmad på Denny's - rigtig amerikansk morgenmad. Vi kører derefter ud og shopper i Premium Outlets i 5 timer eller sådan noget. Vi køber sandwich som vi tager med hjem til aftensmad og så gør os klar til afhentning af limousine kl. 19. Vi ser vulkanens udbrud, et skibshow, et flot springvandsshow, Las Vegas skilt og til sidst bliver vi sat af for at spille i 1 - 1 1/2 time. Jeg vandt da lidt i de kære spillemaskiner :) Vi vandrer efter en taxa og kommer hjem i seng kl. 02.00 

Søndag d. 17/10-2010

Vi skal op kl. 04.30, for at blive afhentet med bus til Grand Canyon kl. 06.20 - det ender dog med at vi ikke kan finde stedet, hvor vi skal afhentes og ikke når turen - vi ringer ind og kan heldigvis få en senere tid kl. 11.30. I ventetiden går vi hen for at finde morgenmad - igen på Denny's og bagefter går vi hen til bilen igen og hviler os indtil vi skal af sted igen. Bustur ud til lufthavnen - spændende flyvetur - regnvejr i Grand Canyon - skywalk lukket - endnu mere spændende flyvetur tilbage - bustur og hjem til bilen for at køre til LA. Grand Canyon var rigtig flot, men det var en skam at det regnede på hele turen, det ødelægger oplevelsen lidt. Skywalken som vi skulle ud og gå på, for at se ned i Grand Canyon var lukket pga regnen og åbnede ikke mens vi var der - desværre.

Vi kører fra Las Vegas søndag kl. 19 og lander i Los Angeles kl. 00.00.

 

Line Bahr | - Danmark