Rejseliv / USA studietur roadtrip

USA studietur roadtrip

Baggrunden

Som et led i uddannelsen, er der en frivillig studietur til San Francisco - og hvem siger nej til det - ikke mig. Og når skolen ligger turen i uge 41, lige op til efterårsferien, hvorfor så ikke udnytte det og blive i USA en ekstra uge. Det var vi seks piger der var enige om og valgte derfor at gøre turen til en roadtrip San Francisco - Las Vegas - Grand Canyon - Los Angeles.

Her er lidt fakta om USA

Areal: 9,826,675 km²
Indbyggertal: 310,322,000 (anslået 2010)
Befolkningstæthed: 31 indb. pr. km²
BNP: 14,441 Billioner $ (2008)
Nummerpladekendetegn:            USA
Valuta: Amerikanske dollar $

 

 

 

 

 

 

 Flaget

Dette er et billede af USA's flag 

 

Seværdigheder

Puha hvor skal jeg begynde? Der er jo en del ting at se, da vi skal besøge et par byer, men for at tage nogle af de største, så kan jeg nævne Golden Gate Broen, Alcatraz, Las Vegas-skiltet, Grand Canyon, Hollywood-skiltet og Universal Studios.

 

Rejsemetode

Som nævnt tidligere ligger studieturen i uge 41, for at det hele passer sammen rejser vi allerede torsdag i uge 40. Vi skal med toget til København, dernæst fly til Paris og mellemlande og så videre til San Francisco. Hjemturen foregår nogenlunde ens, dog med en enkelt mellemlandning mere i København inden vi flyver til Billund, hvor vores familier henter os. Transportmidlet mellem byerne bliver en lejet bil.

 

Så er der vist ikke andet at sige end god læse fornøjelse på de følgende sider :)

 

Line Bahr | - Danmark